Hvorfor Investere I Boligalarm?
Sector Alarm-appen gjør det mulig for deg å styre boligalarmen fra din Android Smarttelefon. Alarmselskapene har ulike tilbud når det kommer til blant annet design på alarmene, teknologien inni, hva slags ekstrautstyr de tilbyr og prisingen på alarmpakkene. Tjenesten er helt uforpliktende og sikrer at du får beste tilbud med minst mulig sløsing av tid. En husalarm uden abonnement vil sige, at du ejer alarmsystemet og modtager en sms eller lignende, når alarmen går i gang.

Enten du vil ha en fancy ny smarthusløsning eller en helt enkel og rimelig husalarm vil du finne et tilbud som passer deg. Kan slå på kun berøringssensorene via fjernkontrollen, slik at vi kan stå opp og gå inne om natten uten å sette i gang alarmen. De største systemene håndterer mange brukere med individuell kode og mulighet til å styre systemet med trådløs betjeningsenhet.

Det være seg mennesker, store verdier eller andre grunner til at din bedrift må sikres bedre enn minstekravene. Tjenesten leverer på kravene FG Grad 3 , beskyttelseklasse B1 og rapportering av eventuelle kommunikasjonsfeil etter 3 minutter (M3). Med innbruddsalarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på. Svakstrøm kan også bistå med service på diverse typer innbruddsalarmer og innbruddsalarmanlegg som Premier, Agility 3, Texecom og flere. I tillegg vil du med egen boligalarm ikke være begrenset av hva vaktselskapet vil la deg tilknytte av ekstrautstyr.

I tillegg er det mulig med oppkobling av kamera slik at du kan overvåke ditt hus mens du er bortreist. Powermaster er en FG-godkjent boligalarm i klasse 2, og kan derfor også brukes i næring. Er en gratis anbudstjeneste som innhenter tilbud på innbruddsalarm fra de største alarmselskapene i Norge. I overkant av 350 000 boliger i Norge har boligalarm best i test 2012 (hatt) Dette tallet er nokså høyt i forhold til det totale antallet husstander sammenlignet med andre land, men andelen av nordmenn som skaffer seg alarm er likefullt stigende. Den første fakturaen inneholder installasjon og abonnement for de 3 første månedene. Våre boligalarm leverandører tilbyr innbrudsalarm, brann alarm og flere spennende pakketilbud og løsninger.

De skrudde ned alt det gamle og installerte nytt for 1 kr pluss at jeg fikk de tre første månedene gratis pga av 3 måneders oppsigelse hos Sector. Jeg hadde ingen bindingstid da jeg har hatt anlegget fra Sector i mange år. Men Sector har en generell oppsigelsestid på 3 måneder, og disse måneden sliper du uansett ikke unna å betale. Det avhenger muligens av hvilken avtale man har, men Sector har i en såkalt avslutningsservice. Securitas Direct leier jo inn vektertjeneste fra Securitas på lik linje med som Sector gjør i områder de selv ikke dekker.